Салата от цвекло със сусам

Чудесен вкус и аромат
Източник: Дебора
ТИТЛА: Чирак
Дата: 03.12.2014
Салата от цвекло със сусам
 
Необходими продукти:
1 глава червено цвекло
2-3 големи моркова
1 ябълка
3-4 с. л. сусам


Начин на приготвяне:
1
Цвеклото, морковите и ябълката се измиват и се обелват.
2
Настъргват се на ренде.
3
Сусамът се запича на сух тиган.
4
Салатата се овкусява с лимонов сок (може и с балсамов или винен оцет), сол и зехтин (или олио). Разбърква се и се сервира. Поръсва се с печения сусам.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


137 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: