Салата с филе от риба тон и лаймкуат

Източник: Бон Апети
Дата: 12.03.2010
Салата с филе от риба тон и лаймкуат
 
Необходими продукти:
400 г пушено филе от риба тон (от пушена сьомга)
1 червена маруля
1/2 салата „Айсберг”
1/2 връзка рукула
1 краставица
150 г лаймкуат
1 портокал
100 г майонеза
сол и бял пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Салатата и марулята се нарязват. Рукулата се накъсва и се смесва със салатите.
2
Плодчетата лаймкуат се измиват добре и се разрязват на лодки. Добавят се към салатата.
3
Краставицата се реже на лодки или полумесеци (по желание) и се добавя в купата.
4
Салатата се разпределя в чиниите за поднасяне и отгоре се аранжират парчета от нарязаното рибно филе.
5
Обеленият и почистен от ципите и семките портокал и майонезата се смесват и се пасират. Дресингът се овкусява със сол и пипер. Поднася се към салатата.
 


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: