Булгур със зеленчуци и сирене „Халуми“
Нашите кулинари







| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2019 Добавихме количеството песто - слагаме 1 с. л.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.03.2019 Не ми допадна. В продуктите не сте посочили какво количество песто използвате.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...