Шоколадов кейк с малини „Сюрприз“
Лора и Стоян
![]() |
100 г натурален шоколад 50 г малини 50 г боровинки 60 мл ликьор 120 мл сладкарска сметана 1/2 ч. ч. захар 1 ч. ч. лешници 60 г масло 100 г обикновени чаени бисквити щипка сол 1 яйце 20 мл ликьор 300 мл сладкарска сметана 50 г къпини |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...