Бисквитени шотове
Нашите кулинари
        
        







| 3. | Изпрати лично съобщение |  18.06.2018 Бързи и лесни | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 26.08.2014 Пареното тесто е едно от най-лесните. Стана чудесно. Напълних шприца и оформих профитеролите с диаметър около 2-2.5см. Пекох 17мин, но с отварянето на печката, те се смачкаха като дъвка. Изобщо не бяха опечени, вътрешността беше напълно сурова. Върнах ги, за да видя колко време им е нужно - 35-40мин. Трябва да наблюдавате мехурчетата, които се появяват. Когато към 35-тата минута спрат, поизчакайте още малко. Напълних ги с друг крем и все пак станаха божествени. Мммм.. :) | 
| 1. | Изпрати лично съобщение | 06.06.2014 страхотно | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...