Лесна торта с шипков мармалад
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.06.2014 Страхотен крем! Винаги съм го харесвала :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.06.2014 Чудесен резултат!Приготвих ги в индивидуални чаши,много е ефектно!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.06.2014 При тази рецепта е важно да се знае,че жълтата смес трябва да е охладена много добре преди да се смеси с белтъчния крем,защото иначе рискувате крема да се пресече.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...