Шоколадово „Маскарпоне”

Дата: 30.08.2019
Източник: Бон Апети
Шоколадово „Маскарпоне”
 
Необходими продукти:
400 г сирене „Маскарпоне”
200 г крем сирене
250 мл подсладено кондензирано мляко
50 г бял шоколад
40 мл ирландски крем ликьор
1 шушулка ванилия
 

Начин на приготвяне:
1
Шоколадово „Маскарпоне”
Сиренето „Маскарпоне” се разбива заедно с крем сиренето, ликьора, семенцата от ванилията и кондензираното мляко.


2
Шоколадово „Маскарпоне” 2
Шоколадът се разтопява на водна баня и при непрекъснато бъркане, на тънка струйка, се налива към крема.


3
Шоколадово „Маскарпоне” 3
По желание кремът може да се поднесе поръсен с настърган бял шоколад.


Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

12.11.2019
ще държи ли стабилно като пълнеж за торта?
1.
Изпрати
лично съобщение

06.08.2013
Подходящо за пълнеж на торта.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


157 ДУШИ ОНЛАЙН
Софія Максимова се регистрира в сайта.
Jorj Lubenov коментира рецептата Салата „Лионез“
Jorj Lubenov коментира рецептата Салата „Цезар“
Спасов коментира рецептата Крем карамел с тиква
Спасов коментира рецептата Порткалов кекс
Спасов коментира рецептата Картофена салата
Simona Gencheva се регистрира в сайта.
Desislava Genova публикува рецептата Торта \"Киндер пингуи\"
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта