Т-бон стек на скара с печена царевица

Ароматен стек със сочна царевица
Източник: Бон Апети
Дата: 31.08.2011
Т-бон стек на скара с печена царевица
 
Необходими продукти:
2 броя Т-бон стек от младо теле
2 млечни царевици
масло за намазване
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Т-бон стек на скара с печена царевица

Стековете се овкусяват със сол и пипер.


2
Т-бон стек на скара с печена царевица 2

Пекат се на скара от двете страни, за кратко.


3
Т-бон стек на скара с печена царевица 3

Царевицата също се слага да се пече на скарата от всички страни, до зачервяване. Когато е готова се намазва с масло.


4
Т-бон стек на скара с печена царевица 4

Стековете се поднасят с царевицата.


 


Съвети: За да стане царевицата по-сочна, може да се накисне в прясно мляко за 12 часа.

След като месото се свали от скарата е добре да се остави за няколко минути преди да се консумира, за да се отпусне мускилатурата
.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


102 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: