Ябълков пай с ванилов крем
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2018 Здравейте дами.
Терина стана феноменален :))
Малко си позволих да попроменя някои неща,а именно
изстиването да не е толкова много ... при положение че готвим в тефлонова форма.. а формата от рецептата е керамична и доста дебела,също така сложих малко масло в карамелизираната захар,както и малко повечко натрошени бисквите,между пластовете!И накрая поръсих с малко пудра захар :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2015 Общото мнение е, че без карамела се яде. Много прегоря от дъъъългото печене!!!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2015 Това с обръщането не се получи. Не знам на какво се дължи. Терина беше тефлонов, въпреки това намазах с масло дъното и стените.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2015 Направих го. Воечатления за вкуса после, още не е изстинал ;)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...