Постно брауни
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.12.2014 много идейно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2014 Не е добавено ;) Приготвяне: Изчистват се филийките хляб от коричките и се реди ред в тавичка, заливат се с малко от млякото и захарта, намазва се със сладкото и маргарина и се реди втори ред хляб, пак се залива с млякото и захарта, намазва се с другата част от сладкото и маргарина и се слага последен ред хляб, залива се с мляко и захар и се покрива с направеното нишесте. Украсява се по желани
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...