Постно брауни
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.12.2014 много идейно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2014 Не е добавено ;) Приготвяне: Изчистват се филийките хляб от коричките и се реди ред в тавичка, заливат се с малко от млякото и захарта, намазва се със сладкото и маргарина и се реди втори ред хляб, пак се залива с млякото и захарта, намазва се с другата част от сладкото и маргарина и се слага последен ред хляб, залива се с мляко и захар и се покрива с направеното нишесте. Украсява се по желани
|
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...