Мигелитос
Лора и Стоян
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 яйца 1 ч. ч. кафява захар 1 ч. ч. брашно 1 пакетче бакпулвер 1 ванилия 1 ч. л. сода за хляб 70 г кокосово масло 3 с. л. вода 50 г краве масло 1 пакет бисквити 2-3 ябълки 1 ч. л. натурално какао |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2017 Стриктно следвах указанията и стана чудесен... но ми остана неизползвана содата, а идеята на Бойчето ми допадна и също поръсих с будра захар.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2017 Бойка, много се радвам ,че Ви е харесала рецептата :)))), А за сместа Ви си струва , че е малко защото сте го направили в голяма тава и е станало предполгам и по-малко като дебелина. Аз го правя в не много голяма , за да стане малко по дебел. Общо взето съм го праобвала всякак и все хубав става :). Една поправка към редакторите: бисквитите не се натрошава,т а цели се нареждат на дъното, където е разтопеното малсо.
Поздрви на всички експериментатори :)))
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2017 Много добре се получи, ухае на масло и ванилия. Аз го направих в голяма тавичка, струва ми се, че тестото е малко като количество, но стана добре:)) Отгоре поръсих с пудра захар за разкош....Благодаря за хубавата рецепта!
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...