Сирене със зеленчуци на тиган
Нашите кулинари





| 38. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2025 Използвах замразен златен и много чесън ,вкусотия голяма
|
| 37. |
Изпрати
лично съобщение |
29.04.2024 Здравейте Карамел, радваме се, че рецептата ви харесва. Ще очакваме и други отзиви за наши рецепти:)
|
| 36. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2024 И аз обичам да готвя зеления фасул в кисела среда, за пръв път го приготвих по стара българска готварска книга, запържваше се с чесън и се доваряваше в компанията на лимонов сок и мащерка. И до сега го приготвям така за гарнитура, после гледах по готварския канал една турска готвачка, която го готвеше само в доматен сос, без добавяне на друга течност, пробвах го и така, също беше уникално вкусно. И за мен е добре, че доматите не се добавят по-късно, защото обичам фасулът да поеме част от киселината. Благодаря за рецептата!
|
| 35. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2019 Наистина е много вкусно!
|
| 34. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2018 Много вкусна рецепта. Аз също добавям картоф или два.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...