Японска салата

Източник: Симона Матеева
ТИТЛА: Чирак
Дата: 29.09.2015
Японска салата
 
Необходими продукти:
60 г маруля
20 г салата „Айсберг“
40 г краставица
20 г репички
20 г моркови
20 г червен лук
1 г сол
20 г зехтин
30 г японски дресинг
50 г бейби откоподи
яйчен прах за поръсване



Начин на приготвяне:
1
Зеленчуците се почистват, измиват се и се нарязват.
2
Продуктите се смесват в купа и се овкусяват със солта, зехтина и японския дресинг.
3
Салатата се поднася, поръсена с яйчен прах.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


155 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: