Monica Dimitrova

Потребител от 26.02.2015
Monica Dimitrova
Име: Monica Dimitrova
ТИТЛА: Чирак
81 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
10.09.2015
Пълнежът на еклерите го смених като използвах на Др.Йоткер Парадайз крем Ванилия, а сладкарската сметана я използвах заедно с разтопен шоколад и малко краве масло за глазура на еклерите. Станаха много хубави и умерено сладки. Наистина изчезват за броени минути. :))
2
09.09.2015
Направих го със зелен пъпеш и се получи бледо зеленикав като краен резултат, с бурбонска ванилова захар (вместо шушулка) и в тава. На 30-тата минута беше далеч от готов, наложи се да се попече още толкова във фурната, за да стане. Хареса се вкъщи, интересна комбинация, много сладък. Повдигна въпроси дали ще се получи добре и с други плодове - ягоди, малини.. :))
3
01.09.2015
под рецепта Суши
Рецептата е много неясно написана - няма количества, нищо. Ако не си правил суши досега, едва ли ще се оправиш по тази рецепта. На 1 ч.ч. ориз: 5 с.л. оцет, 1 с.л. мед (вместо захар) и по-малко от 1 ч.л. сол - тези три съставки се смесват добре и се изливат равномерно върху ориза. Най-добре е, когато оризът е готов, да се разстели върху плитка тава - така изстива по-бързо и се овкусява по-равномерно. От едно руло излизат 8 парчета по следния начин: реже се през средата; всяка 1/2 се реже отново през средата; всяка 1/4 се реже отново през средата. Така най-лесно се получават еднакви парчета от всички рула. Добре е ножът освен много остър, да се мокри на всяко рязане. (Има много клипчета в интернет, които визуализират точно как става навиването на суши.) За плънката, не става ясно от така написаните продукти, че соевият сос НЕ участва в нея. Пълнежът е по вкус, аз слагам и рачешки рулца освен сьомга, като преди това намазвам средата на ориза с крема сирене.
4
19.05.2015
под рецепта Питки със сирене
От кога им се каня на тези питкиии.... Станаха точно, както си ги представях - много вкусни!
А ягодите (малините) кога се добавят?
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

112 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: