Детелина Петрова Кънчева

pepelqshi79
Име: Детелина Петрова Кънчева
ТИТЛА: Чирак
1 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
26.02.2014
Никакъв проблем.По принцип и аз го правя без натриев глутамат и става уникално.Може да се използва и консерва ананас,може и пресен плод.Резултата е същия.Аз добавих към тази рецепта пресен пипер и моркови.както си е по оригиналната китайска рецепта.Опитайте!!!!
Здравейте,направих пилето със сладко-киселия сос и мога да кажа че стана превъзходно.Искам да споделя със вас, че не можах да намеря натриев глутамат и добавих по моя преценка естрагон и малко соев сос.Преди пърженето използвах готова панировка за пиле и като направих с и дръгата панировка комбинирах така:гототва панировка след това бяла панировка и пак готова и се пържи месото.Другото което добавих са един морков и една чушка към ананаса.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
1
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



105 ДУШИ ОНЛАЙН
Анна коментира рецептата Чийзкейк брауни
Петър Райков се регистрира в сайта.
Kricia се регистрира в сайта.
Антония коментира рецептата Зеленчукова супа 322
Таня Стоянова се регистрира в сайта.
Сашка Димова се регистрира в сайта.
Natalia Miteva се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Табуле
Анна сготви Табуле
Полина Верчева се регистрира в сайта.
Радослав Вълчев Стоянов се регистрира в сайта.
Didka Koprinkova коментира рецептата Сладки с мед и канела
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта