Таня

Потребител от 12.02.2015
Таня
Име: Таня
ТИТЛА: Чирак
2 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
12.02.2015
Здравейте, правих този хляб няколко пъти, но замених брашното с 350гр. от лимец и 50гр.бяло (понеже имах такова). Като цяло се получава и е много вкусен, но ми се струва някак малко по недопечен във вътрешността (леко мокър, затова филийките ги допичам допълнително в тостер). Искам да попитам няма ли нужда от втасване сместа (конкретно моята смес - лимец и бяло брашно), тъй като в рецептата не виждам втасване на сместа? Освен това хартията за печене от видеото виждам, че е мокра, може би за да пасне по добре във формичката ( аз по принцип не използвам такава а просто намазвам тавичката и поръсвам с брашно), този път използвах като я намокрих предварително и беше някакъв кошмар след това. Така беше залепнала за хляба, че дори след дълго време игра да я отделя пак не се получи и си останаха парченца по хляба - А УЖ Е ПРОТИВ ЗАЛЕПВАНЕ! Може би не бива да се мокри, не успорвам вашите методи просто споделям моя опит. Ще се радвам ако ми отговорите. Благодаря!
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



167 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта