Домашен тортила чипс
Лора и Стоян
2 глави лук 1 л зеленчуков бульон 500 г спанак 150 г дребни макарони 1 яйце 1 с. л. брашно 1/2 ч. л. индийско орехче 20 г краве масло 100 г краве сирене сол и черен пипер на вкус |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2015 Гергана, не е необходимо да готвиш спанака предварително.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2015 Един бърз въпрос, трябва ли да обработя спанака преди да го сложа при макароните??
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
09.04.2015 Страхотна рецепта, но още не съм я пробвала.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2015 Приготвих я за пръв път със спанак и стана фантастична. Втори път я приготвих с лапад - също толкова добра. Но намалявам количеството паста на половина и увеличавам количеството вода, иначе не ми се получава супа. Идеята за индийското орехче като подправка на спанак е уникално добра! Благодаря на авторите за чудесната рецепта!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2015 Ще опитам със застройка на база сос болонезе , но с маргарин брашно и соево мляко за да е постно.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...