Гъбена крем супа с боб

Дата: 10.03.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г микс от горски гъби (замразени)
1 консерва бял боб (400 г)
1 с. л. зехтин
1 глава лук
4 скилидки чесън
700 мл зеленчуков бульон
100 мл бадемово мляко
2 с. л. тъмен соев сос
1/4 връзка магданоз
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Гъбена крем супа с бобЛукът и чесънът се обелват, наситняват се и се запържват в зехтина.
2
Гъбена крем супа с боб 2Добавят се предварително размразените гъби, разбърква се, сипва се отцеденият боб и се налива бульонът.
3
Гъбена крем супа с боб 3Супата се готви 10–15 минути на тих огън, след което се пасира и се налива бадемовото мляко.

4
Гъбена крем супа с боб 4Овкусява се със соев сос и черен пипер и се дърпа от огъня.
5
Гъбена крем супа с боб 5Сервира се с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Малинка коментира рецептата Тутманик
Pavlina Koleshova коментира рецептата Тутманик
Joanna1309 публикува рецептата Пица с песто
Анна коментира рецептата Крем супа от боб
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Щрудел с круши
Василка Чобанова се регистрира в сайта.
Десислава публикува рецептата Руло „Стефани“
Ками Георгиева се регистрира в сайта.
We Believe се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта