Шоколадов кейк с круши и сладолед от маскарпоне
Лора и Стоян
за тестото: 250 г брашно 250 г пълнозърнесто брашно 180 г пудра захар 250 г меко краве масло 2 яйца 1 ч. л. бакпулвер 1 ванилия | за плънката: 1,6 кг микс различни ябълки 150 г кафява захар (светла) 150 мл ябълков сайдер 60 г краве масло 1 лимон 2 с. л. кленов сироп 30 мл бренди 1/2 ч. л. канела 5 шушулки кардамон | за гарниране: 175 г крем сирене 60 г печени орехи 20 мл кленов сироп 20 мл бренди 1 щипка канела пудра захар за поръсване |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...