Печена свинска плешка

Дата: 15.04.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 кг свинска плешка
200 мл бяло вино
2 стръка розмарин
сокът от 1 лимон
2 с. л. краве масло
1 ч. л. пушен червен пипер
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Печена свинска плешкаРозмаринът се наситнява и се смесва със сол и пушения червен пипер.
2
Печена свинска плешка 2Месото се овкусява с подправката и се запържва много добре в маслото от всички страни.
3
Печена свинска плешка 3Наливат се виното и лимоновият сок и се похлупва.
4
Печена свинска плешка 4Пече се 2 часа и 30 минути в загрята на 150 градуса фурна, с вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

25.05.2016
Правя същата рецепта,но поставям месото в плик и пека 2ч на 180 градуса.
2.
Изпрати
лично съобщение

16.04.2016
Може да се опитате да я наготвите ако изпитвате омраза към продуктите!!
1.
Изпрати
лично съобщение

16.04.2016
Изобщо не стана добре тая плешка. Суха и безвкусна
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


220 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта