Зареждане на видео рецептата ...

Бон Апети подкрепя най-малките скиори с Ден на палачинката!

19.02.2016
0
102833

Първо международно състезание по ски алпийски дисциплини за деца от 6 до 12 години за купа „Екохотел Здравец“

На 16.02.2016 година за четвърти пореден път се проведе националното състезание по ски алпийски дисциплини – гигантски слалом – за купа „ЕКОХОТЕЛ Здравец“. Организатор бе ССК „Тракия-САГ“, гр. Пловдив. Участваха деца от 6 до 12 години, като за първа година, освен 320 деца от всички ски клубове в България, в надпреварата се включиха и близо 30 малки състезатели от Сърбия, Македония и Гърция.

Регламентът на детското състезание отговаря на официалния регламент и изисквания за провеждане на надпревара на българската федерация по ски и FIS. Малките състезатели бяха разпределени във възрастови групи от 6, 8, 10 и 12 годишни момичета и момчета и се надпреварваха за позициите на почетната стълба  в дисциплината гигантски слалом.

С желание да превърнат оспорваната спортна надпревара в незабравимо вкусно изживяване, Лора и Стоян организираха Ден на палачинката и приготвиха апетитни, пухкави палачинки за всички гости и участници в състезанието. Вкусната инициатива беше реализирана с любезната подкрепа на „Биосет“ ООД и Тефал – в зимна кухня на открито, направена специално за двамата водещи.

Ароматни сгряващи напитки бяха осигурени за любителите на зимните спортове от фирма „Биосет“ ООД – утвърден производител на чай, подправки и разнообразни продукти за домашно сладкарство.

Победителите в състезанието от 1 до 3 място бяха наградени с купи и медали от „Екохотел Здравец“ и материални награди от „Мирас“ ООД – официален представител на Хед за България. Класиралите се на 4 до 6 получиха награди с детска козметика от фирма „Камко“ ЕООД.

Придружаващата програма включваше също и състезание за най-голям балон от дъвки, а всеки финиширал участник получи лакомства, осигурени от „Чипита“ АД, магазини „Триумф“ и „Алпи“ ООД.

Успешната подготовка, организация и провеждане на състезанието се осъществи със съдействие на Бон Апети, „Биосет“ ООД, застрахователна компания „Флаг инс”, „Лимаск-ЛГ“ ООД, Движение на скиори против глобалното затопляне-SAGW, „Камко“ ЕООД, верига магазини „Триумф“, „Алпи“ ООД, Еко хотел „Здравец“, „Темподем“ ЕООД и хотел“ Калофер“.Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: