Броени дни остават до края на първия етап в играта „Аз ям! търси най-добрия любител готвач“

16.12.2016
0
106155

 

Аврам Големечков и фотографът Стоян Георгиев търсят най-оригиналните рецепти с кренвирши и наденици с марката Аз ям! до 19 декември

 


В края на годината брандът за продукти със свинско месо Аз ям! търси най-добрия любител готвач. Той ще бъде определен с кулинарно предизвикателство, което се провежда във Facebook страницата на марката и ще продължи до 8 януари 2017 на два етапа. Първият етап вече е в разгара си – в него може да се включи всеки, който се старае да изненадва близките и гостите си с интересни интерпретации по най-бързия и лесен начин, с най-достъпните продукти. Достатъчно е само да изпрати снимка на сготвеното с Аз ям! ястие и рецептата на лично съобщение на www.facebook.com/AzYamOtGradus. След първия етап, професионалното жури ще избере петте най-добри рецепти, които ще бъдат публикувани на страницата, а готвачите ще спечелят персонална престилка и две бутилки вино „Angel“.  Гласуване ще определи големия победител между петте рецепти. То ще продължи от 20 декември до 8 януари, а мастър готвачът ще получи възможността да заснеме рецептата си в професионално студио и ще се сдобие с домашна машина за хотдог!

Вече няколко месеца новият бранд на фирма Градус – Аз ям! обединява усилията и таланта на най-добрите готвачи и фотографи на храна, за да предостави на феновете в социалните мрежи креативни и интересни идеи за бързи и лесни ястия с най-достъпните продукти. Марката стартира през месец април 2016 година с ежедневно обновяван сайт azyam.bg, в който вече могат да бъдат намерени 24 рецепти, приготвени и заснети от известния мастър готвач Аврам Големечков и стилистът на храна Ева Тонева, както и 8 кратки видео рецепти на Лора и Стоян от Бон Апети.

Конкурсът е част от дългосрочната стратегия на Аз ям! да предлага свежи и вкусни идеи, както и да открива истински кулинарни таланти и да насърчава екпериментите в кухнята. Победителят в играта ще получи не само удовлетворението да бъде признат за най-добрия любител готвач, но и първото си професионално заснето видео под напътствията на опитни фотографи и стилисти на храна. Ястието ще стане част от колекцията оригинални рецепти на www.azyam.bg.

Повече информация как да се включите в играта може да намерите на www.facebook.com/AzYamOtGradusКоментари (0)

Ve6erka коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Ve6erka коментира рецептата Крем „Печено мляко”
horak144 се регистрира в сайта.
Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: