За всички любители на домашното консервиране е важно да знаят, че само правилното съхранение на продуктите ще им гарантира запазване на вкусовите качества.
За целта стерилизираните буркани се слагат на тъмно, сухо и хладно място. Високите температури и пряката слънчева светлина понижават качествата на готовата зимнина. Домашните консерви имат най-добри характеристики в границата на една година от стерилизацията. Развалената зимнина можете да разпознаете по наличието на балончета в буркана, по консистенцията, странния цвят или неприятната миризма след отваряне. Така че – бъдете бдителни!
“… Три дни яли, пили и се веселили. КРАЙ”. Краят, Дами и Господа, е само...
Голяма чаровница е зимата. И толкова разнолика. Може да е бяла или изцапана с кал...
През годините страстта към сладкишите не е подминала нито велики личности, нито пък световноизвестни филмови...
Наред с характерното очарование, което му е присъщо, всеки сезон носи и своите кулинарни предпочитания....
Вярата, грижата и доверието са в основата на ежедневния стремеж да бъдат създавани колбаси и...