Да играем на сигурно с домашните консерви

15.10.2013
0
3938

За всички любители на домашното консервиране е важно да знаят, че само правилното съхранение на продуктите ще им гарантира запазване на вкусовите качества.

За целта стерилизираните буркани се слагат на тъмно, сухо и хладно място. Високите температури и пряката слънчева светлина понижават качествата на готовата зимнина. Домашните консерви имат най-добри характеристики в границата на една година от стерилизацията. Развалената зимнина можете да разпознаете по наличието на балончета в буркана, по консистенцията, странния цвят или неприятната миризма след отваряне. Така че – бъдете бдителни!

Pinterest


Коментари (0)



190 ДУШИ ОНЛАЙН
Радослава Колева се регистрира в сайта.
Elka Spiridonova коментира рецептата Свинско с кисело зеле
Даниел Банчев коментира рецептата Тарт \"Татен\"
Tedi Guseva се регистрира в сайта.
Дидка коментира рецептата Задушени чеснови хлебчета
Дидка се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Красимира Тонева се регистрира в сайта.
Даниела Райкова се регистрира в сайта.
Кристина коментира рецептата Надупчен кекс
Lora Manova-Dzhekova коментира рецептата Фаршировани яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта