Да играем на сигурно с домашните консерви

15.10.2013
0
99753

За всички любители на домашното консервиране е важно да знаят, че само правилното съхранение на продуктите ще им гарантира запазване на вкусовите качества.

За целта стерилизираните буркани се слагат на тъмно, сухо и хладно място. Високите температури и пряката слънчева светлина понижават качествата на готовата зимнина. Домашните консерви имат най-добри характеристики в границата на една година от стерилизацията. Развалената зимнина можете да разпознаете по наличието на балончета в буркана, по консистенцията, странния цвят или неприятната миризма след отваряне. Така че – бъдете бдителни!

Pinterest


Коментари (0)



ELLE коментира рецептата Лазаня
Temi се регистрира в сайта.
Олга Петрова коментира рецептата Ризото “Миланезе”
Петър Маринов Маринов се регистрира в сайта.
Elitsa Radeva се регистрира в сайта.
josem се регистрира в сайта.
zenata коментира рецептата Шведска бадемова торта
Мариела Димитрова се регистрира в сайта.
Пехливанян се регистрира в сайта.
Dido6kata коментира рецептата Шведска бадемова торта
Dido6kata се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта