Да играем на сигурно с домашните консерви

15.10.2013
0
99766

За всички любители на домашното консервиране е важно да знаят, че само правилното съхранение на продуктите ще им гарантира запазване на вкусовите качества.

За целта стерилизираните буркани се слагат на тъмно, сухо и хладно място. Високите температури и пряката слънчева светлина понижават качествата на готовата зимнина. Домашните консерви имат най-добри характеристики в границата на една година от стерилизацията. Развалената зимнина можете да разпознаете по наличието на балончета в буркана, по консистенцията, странния цвят или неприятната миризма след отваряне. Така че – бъдете бдителни!

Pinterest


Коментари (0)



Галина Георгиева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Мъфини с шоколад
Мария се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Чийзкейк с тиква и шоколад
Северина коментира рецептата Баница със спанак
Марина Георгиева коментира рецептата Чийзкейк с тиква
milenka коментира рецептата Какаов кекс с ванилов крем
Alexandra Voleva се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Тиан от тиквички с яйца
Вероника Постолова се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Свински пържоли на тиган
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта