Лесно e и става много вкусно!
Сварявате 2 л, най-добре домашно прясно мляко и го оставяте да се охлади до 42 градуса. Ако нямате термометър, топвате си малкия пръст и ако не пари – действате. В купа слагате 6 пълни лъжици хубаво кисело мляко и наливате малко от прясното мляко. Разбърквате, докато се получи гладка смес и я наливате в съда. Разбърквате добре отново, похлупвате и завивате с топло одеало, най-добре родопско. След 3 часа проверявате дали е готово, ако не, оставяте още поне за час. Имайте предвид, че много от киселите млека на пазара не са с добро качесто и е възможно да не се осъществи заквасването, затова избирайте внимателно.
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...