Какво е терин?

16.05.2018
3
62188

По принцип френски супник, който става част от съдовете за маса някъде през 18 век. Първоначално се е правел от сребро, по-късно от порцелан. Освен супа, в него са приготвяли и пастети – такива, каквито ние ги познаваме. От там името се е прехвърлило и върху ястието. Теринът по правило се пече на водна баня, но в много рецепти вместо да се пече, ястието се изстудява.

Pinterest


Коментари (3)



144 ДУШИ ОНЛАЙН
Ирина Филимонова се регистрира в сайта.
Ralitsa Efremova се регистрира в сайта.
plam.62 сготви Боза
krastana коментира рецептата Сурова морковена торта
Мая се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Спанак с ориз на фурна
Бон Апети коментира рецептата Сълзици със сирена
Irena Ashminova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта