Какво е терин?

16.05.2018
3
103426

По принцип френски супник, който става част от съдовете за маса някъде през 18 век. Първоначално се е правел от сребро, по-късно от порцелан. Освен супа, в него са приготвяли и пастети – такива, каквито ние ги познаваме. От там името се е прехвърлило и върху ястието. Теринът по правило се пече на водна баня, но в много рецепти вместо да се пече, ястието се изстудява.

Pinterest


Коментари (3)



Любомир Кютукчиев се регистрира в сайта.
Николова се регистрира в сайта.
Rozalina Stancheva се регистрира в сайта.
Лоивив се регистрира в сайта.
Denitsa Stoyanova се регистрира в сайта.
Елеонора Иванова се регистрира в сайта.
Ruslan Dimov коментира рецептата Мусака
Pervin Mustantikova се регистрира в сайта.
Пантофка Кристална се регистрира в сайта.
Velislava Ilieva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта