Какво е терин?

23.01.2014
3
3598

По принцип френски супник, който става част от съдовете за маса някъде през 18 век. Първоначално се е правел от сребро, по-късно от порцелан. Освен супа, в него са приготвяли и пастети – такива, каквито ние ги познаваме. От там името се е прехвърлило и върху ястието. Теринът по правило се пече на водна баня, но в много рецепти вместо да се пече, ястието се изстудява.

Pinterest


Коментари (3)



384 ДУШИ ОНЛАЙН
Borislava Isaeva коментира рецептата Лесен кекс
Биска Стайко коментира рецептата Кокосово реване
Християн Кръстев се регистрира в сайта.
Рени се регистрира в сайта.
Вили Димова се регистрира в сайта.
Gergana Antonova се регистрира в сайта.
Максим Павлев се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта