Когато любовта се измерва в хапки

08.02.2018
0
88791

 

 

Храната отдавна не е само средство за препитание, а удоволствие, емоция, споделяне, изкуство и начин на изразяване. Ако този, който я приготвя, е с богато въображение, тя се превръща в запомняща се изненада.

 

 

Не е необходимо да се чака конкретен повод,
за да се поднесе най‐специалното ястие. Достатъчно е, човек да обича – тогава всеки ден е с празнично звучене.

Има обаче един много специален ден на влюбените сърца,
в който храната трябва да има съвсем ясно послание „Обичам те!“. И в случай, че идеите за 14 февруари са се поизтъркали, списание BILLA Кулинариум е готово да поднесе съвършеното обяснение в любов, опаковано в красиви цветове, ефирни аромати и предизвикателни вкусове.

Вече трета година рецептите в BILLA Кулинариум
вдъхват нов живот на семейния обяд и вечеря, на сбирките с приятели, на празничните менюта. Дори делниците са организирани така, че винаги да има прясно приготвена храна у дома. Продуктите са съобразени със сезона, а менюто е хем нестандартно и често екзотично, хем в унисон с вкусовите предпочитания по нашите ширини.

Виното пък е със специален статут!
Около напитката на боговете винаги има теми за разискване и разбира се, препоръки за мезета, които пасват брилянтно на сорт, реколта или цвят. И все се намира интресен съвет или лесен трик, как храната да се превърне в истинска звезда на трапезата.

За тези, които освен готвенето имат и други хобита,
BILLA Кулинариум дава възможност да пътуват на близо и далеч, да спортуват, да релаксират, да откриват лечебните тайни на иначе добре познати хранителни съставки, да се забавляват според сезона и настроението си. Така в 100 страници светът оживява и времето лети неусетно в приятни занимания.Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: