Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията си и да покажем собствения си кулинарен почерк, правейки плънката неповторима.
Ако имаме възможност да избираме, най-добре е да се спрем на гъбите портобело. Името звучи много специално, но това всъщност са големи кафяви печурки – диаметърът им е от 12 см и нагоре. Именно заради този екстра размер са много подходящи за пълнене. Освен това съдържат малко по-малко вода, което означава, че при готвене не се свиват и остават по-твърди.
Различават ли се във вкуса от обикновените бели печурки?
Съвсем малко. Някои твърдят, че кафявите печурки имат по-интензивен вкус и лек аромат на ядки. Но това вероятно могат да оценят единствено хора с много чувствителен нос и небце.
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...