Купа Здравец-САГ се проведе за 6-та поредна година

07.02.2017
0
104977

 

 

Традиционното състезание по ски алпийски дисциплини за деца от 6 до 12 години отново събра стотици деца от цяла България в интересна надпревара над Пловдив.

 

 

Купа Здравец-САГ
се провежда за шеста поредна година, за да зарадва всички деца с много емоции и приятни изненади.

Близо 300 деца от 17 родни клуба,
както и представители на Сърбия, Гърция и Македония премериха сили в надпреварата по ски алпийски дисциплини – гигантски слалом и показаха отлични умения и много потенциал за развитие.

Младите надежди на българския ски спорт бяха разделени в общо 6 отделни групи:
●  момчета и момичета под 8 години
●  момчета и момичета под 10 години
●  момчета и момичета под 12 години.

Най-бързи сред най-малките участници
бяха Милуш Панчев от Юлен при момчетата, който премина по състезателното трасе с време 00:28.51 и Александра Митова (Витоша Ски) при момичетата с време 00:29.47. На второ и трето място успяха да се класират Иван Керенджиев и Кирил Автономов при момчетата и Александра Каменова и Малена Замфирова при момичета.

При по-големите участници до 10 годишна възраст,
конкуренцията беше много голяма, а най-добре се представиха Марк Рангелов (Мотен) и Ева Стракова (Юлен). На второто и третото стъпало на почетната стълбичка до тях се наредиха Георги Трифонов и Александър Вълев при момчетата и Катерина Ваклиева и Ева Колева от Грийн роуд при момичетата.

При най-големите участници до 12 години
пълна доминация при момчетата имаше отбора на Пампорово, който завоюва всички места на стълбичката. На първо място с време 00:24.69 успя да се класира Марко Семерджиев, следван от Илия Костов и Димитър Лефтеров. При момичетата най-добре се представиха Бояна Радева от Юлен с време 00:24.71, следвана от Анастасия Каменова (Грийн Роуд) и Стефани Вълева (Юлен).

За поредна година екипът на ССК Тракия SAG
се справи отлично с организацията на състезанието, като успя да зарадва всички деца с много подаръци и изненади, както и страхотни награди за победителите, любезно предоставени от спонсорите на събитието: фирма Мирас – официален представител на HEAD за България, Dr. Oеtker, Чипита, Алпи и други.


Всички участници в снежната надпревара се заредиха с енергия и се насладиха на превъзходния вкус на сладките изкушения от Dr. Oеtker.
 Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: