Любов от първа хапка

01.02.2018
0
89715

 

„Катрин-Ко” ЕООД – гр. Раковски е бързоразвиваща се производствено-търговска компания с изцяло частен капитал и е правоприемник на марката „Рубикон”. Основана през 2008 г., с производствена база – фабрика за преработка на плодове и зеленчуци в Индустриална зона Раковски, днес тя е една от най-известните фирми в сферата на производството на хранителни продукти, главно в областта на консервната промишленост. 

 

Компанията е производител на
доматен сос „Кетчуп”, доматено пюре, лютеница, сос пица и сосове на доматена основа. Следва производство на майонеза, горчица, дресинг сосове, акациев, полифлорен пчелен и боров мед, култивирана печурка, печена белена капия, кисели краставички, домати цели небелени, печен патладжан, зелен грах, зелен фасул, царска туршия, гювеч и други. 

Фирмените продукти под марката „Рубикон”
се предлагат в разнообразни разфасовки –  кетъринг разфасовки от 15 г и 20 г, буркани от 175 г до 900 г, метални кутии от 400 г до 5 кг, както и метални варели с метален капак по 290 кг, ПВЦ кофа с ПВЦ капак от 1 кг до 19 кг.

Производството е ориентирано, както за вътрешния, така и за външния пазар.
Използват се изцяло български плодове и зеленчуци, като се влагат само най-качествени компоненти и материали.

Кулинарният шедьовър –  ЛЮТЕНИЦА ЮБИЛЕЙНА РУБИКОН
е създаден специално по случай юбилея на марката „Рубикон”! Произведена е с изключително умело подбрани съставки, дозирани прецизно по патентована рецепта и е с несравним уникален вкус, без аналог на българския и световния пазар. Продуктът е БЕЗ КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ, БЕЗ ДОБАВКИ НА НИШЕСТЕ, ПОДСЛАДИТЕЛИ, СГЪСТИТЕЛИ И МОДИФИЦИРАНИ КОМПОНЕНТИ – ИЗЦЯЛО ПРИРОДЕН, ЗДРАВОСЛОВЕН И НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ, НАПРАВЕН ПО БС СТАНДАРТ НА СППЗ СОФИЯ - БЪЛГАРИЯ.


            Опитайте ЛЮТЕНИЦА ЮБИЛЕЙНА и ще се влюбите в нея – още от първата хапка!
                                        ИСТИНСКА НАСЛАДА ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ!

Производствената фабрика в Индустриална Зона Раковски
се намира в сърцето на Южна България – регион, в който растат едни от най-прекрасните слънчеви плодове и зеленчуци. Построена е на площадка от 63 000 кв.м., със застроена площ от 10 420 кв.м., която включва следните цехове: 
● 1-ви цех: Цех за доматено пюре, кетчуп, лютеница и видове сосове на доматена основа;
● 2-ри цех: Цех за майонеза, горчица и дресинг сосове;
● 3-ти цех: Цех за мед и конфитюри;
● 4-ти цех: Цех за култивирана печурка;
● 5-ти цех: Стерилен цех за плодове и зеленчуци; производство на готови храни 
● 6-ти цех: Вакуум изпарителна инсталация със сокодобивна линия.

Предприятието разполага с микробиологична и физикохимична лаборатория,
където се извършва контрол на качеството на суровините, 50-тонен кантар, собствен водоизточник, собствен трафопост, а цялата фабрика е газифицирана на природна газ. Построена е в съответствие с всички норми и изисквания на Европейския съюз, като разполага с най-висок клас оборудване и работи изцяло по европейски стандарти. Това позволява елиминиране на възможни производствени грешки и сертифициране по съответните правила и стандарти – както на самата фабрика, така и на клиентите, които купуват продуктите й. Всички производства се ръководят от екип технолози, специализирали в Европа, които са добре познати в България и чужбина. Благодарение на високия професионализъм, качеството на обслужване, стриктния контрол върху пълния производствен цикъл, и добрата производствена база, компанията гарантира високо качество на своите продукти.Коментари (0)

209 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: