Перфектно партньорство за съвършен вкус

18.05.2016
0
101035

 

Вече повече от две десетилетия „Престиж 96“ АД създава любими на поколения българи сладки изкушения и радва клиентите си с качествени и вкусни продукти. Фирмата е един от най-големите български производители на вафли и бисквити и е утвърден пазарен лидер в своя сектор.

 


Наскоро компанията представи най-новата си продуктова линия – „Престиж Селекция“. 
Една голяма част от продуктите в новата фирмена серия – бисквитите  „Престиж селекция Фини“ – са разработени благодарение на успешното партньорство, професионалната помощ и безупречната кулинарна експертиза на топ-готвача шеф Жоро Иванов.

„Престиж 96“ е синоним на авторитет и отлична репутация. Ние заставаме с името си зад всеки наш продукт, като своеобразна гаранция за високо качество и чудесен вкус. Сътрудничеството ни с шеф Жоро Иванов беше естествено продължение на развитието на новите продукти, част от „Престиж Селекция“. За нас е чест, но същевременно и дълг, да работим само с най-добрите експерти в своята област.“, коментира партньорството Дарина Стоянова, изпълнителен директор на компанията.

Презентацията на новия бранд беше осъществена в приятелска обстановка на чаша вино и апетитни бисквитени хапки, в комбинация със със синьо сирене, сьомга, прошуто и ягоди.Коментари (0)

128 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: