Пикантни новини от Аз ям!

06.06.2017
0
99408

 

Аз ям! не спира да изследва българския вкус и характерните подправки и да добавя традиционни, но и неочаквани акценти към любимите продукти. Макар да е само от една година на българския пазар, марката Аз ям! вече е добре позната на потребителите и печели все повече фенове.

 

 

След двата вида наденица с подправки
– Родопска с чубрица и Македонска с червен пипер – Аз ям! се заема със задачата да обогати вкуса на познатия кренвирш. И тъй като лютото е един от отличителните белези на нашата кухня, а кренвиршът – един от любимите продукти на българина, какво по-логично от това да се съчетаят? И така за първи път на пазара се появяват малките люти кренвиршчета с червен пипер, които вече може да се намерят в търговската мрежа – във вече познатата, красива опаковка на Аз ям!, както и на насипната витрина.

Изборът на традиционния български пипер
е мотивиран както от факта, че той е любима нашенска подправка на мнозина, но също и заради това, че е и супер храна, позната с антиоксидантните си свойства. Червената люта чушка има силен аромат, а вкусът й стимулира апетита. Разбира се, всичко е с мярка, така че почитателите на пикантни храни да са сигурни, че тези кренвиршчета ще им паснат отлично за мезе или като съставка в любимата пица.Коментари (0)

183 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: