Победителите от кампанията „Бон Апети с Tefal!“ в кухнята на Лора и Стоян

19.02.2016
0
99197

Трима късметлии от Русе, Севлиево и София вечеряха с Лора и Стоян в кухнята на „Бон Апети“!

Победителите от националната кампания „Бон Апети с Tefal!“ се изправиха пред предизвикателството да готвят заедно с водещите на популярното кулинарно предаване.


 

Преди дни водещите на „Бон Апети“ посрещнаха в студиото на кулинарното предаване победителите от националната кампания „Бон Апети с Tefal!“. Лора и Стоян поднесоха специална вечеря на Ива Зехирева от София, Пламенка Върлинкова от Русе, Стефка Николова от Севлиево и техни близки, като гостите се включиха активно в приготвянето на всички ястия. Голямата награда бе част от промоция, в рамките на която френската марка раздаде над 80 награди на своите потребители.


„От малка имам заряд и страст към готвенето, а много от рецептите знам от баба ми и майка ми. Благодарение на Лора и Стоян научих много нови кулинарни трикове, с които побързах да изненадам близките си хора още на следващия ден. Останахме очаровани от вечерята, менюто беше страхотно!” – сподели Стефка. Дамата допълни, че за нея уредите и съдовете от семейството на Tefal са еталон за качество и затова с удоволствие се е включила в промоцията.

Освен интересните рецепти, които пресъздадоха за своите гости, двамата водещи споделиха и редица полезни съвети и хитрини, които ще помогнат на всеки кулинар да се изяви като още по-умел готвач с помощта на подходящите кухненски помощници – уредите и съдовете за готвене от семейството на Tefal. Те разкриха своята тайна, която не се изчерпва само до избора и комбинацията на съставките за ястието, но и подсказва, че е от значение и начинът на неговото приготвяне.

Пламенка Върлинкова е втората щастлива дама, която разказа, че научава за кампанията на Tefal, докато търси поредната рецепта в сайта на „Бон Апети“ и от любопитство регистрира кода от касовата бележка на уреда, който е закупила преди броени дни. „Запалих се по кулинарията от първия момент, в който ми се наложи да сготвя вечеря за семейството. Тогава открих, че изпитвам голямо удоволствие да приготвям по-интересни и различни ястия, започнах да експериментирам с по-нетрадиционни рецепти.“

Освен с интересните съвети и идеи, водещите на „Бон Апети“ впечатлиха гостите си и с нестандартно меню, включващо салата от печено червено цвекло с прясно биволско сирене, телешки брачиоли с италиански колбас и сирена, а за десерт им приготвиха изкушаващ чийзкейк в чаша, с френски компот от ананас.

„Лора и Стоян са много усмихнати и слънчеви хора и времето, прекарано с тях, бе голямо удоволствие както за мен, така и за майка ми, която ме придружи на вечерята. Благодаря на Tefal и екипа на „Бон Апети“ за страхотната вечер!“ – сподели за емоциите от срещата с водещите на предаването третият победител от „Бон Апети с Tefal!” – Ива.

Кампанията „Бон Апети с Tefal!“ дарява на всички, които обичат добрата храна, много вкусни моменти с Лора и Стоян, а през 2016 г. френската марка обещава още много изненади по случай своя 60-ти рожден ден.

Повече от половин век марката Tefal е посветена на мисията да прави живота ни по-лесен всеки ден като ни вдъхновява с иновативни идеи, без които не можем. И през тази година Tefal ще продължи да ни радва с поредица от забележими събития и приятни изненади, които ще направят деня ни по-вкусен и усмихнат.Коментари (0)

vaniii5 се регистрира в сайта.
Мария Големанова се регистрира в сайта.
annakamalieva се регистрира в сайта.
bibi се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: