Пролетта идва, облечена в нежни цветове и вълнуващи тонове на зеленото с новия брой на BILLA Кулинариум. От чиниите ухае на свежест, а менюто вече е леко и богато на пресни плодове и зеленчуци.
Зелениите са на мода точно в този период на годината –
заради това им е отредено и специално място. Идеи с лапад, коприва, киселец и спанак ще изненадат приятно и малки и големи, а пресните лук и чесън ще се представят пред публика в съвсем нова светлина.
Под прожекторите ще застанат и някои постни предложения –
специално за тези, които съблюдават пречистването преди Великден. Репичките, тиквичките и пресните картофи също ще дефилират по кулинарния подиум, за да впечатлят дори публиката от разбирачи в кухнята. И за да не стане натрапчиво зеленото, за вкусовото разнообразие ще се погрижат рулца от пилешко, джобчета от свинско контрафиле, панирана бяла риба, семпли комбинации с риба тон и вариации на паста.
Менюто е наистина богато
и изцяло в унисон с резултатите от проучване на BluePoint от началото на годината, което отрежда на BILLA Кулинариум престижното първо място в България за най-тиражирано и най-продавано кулинарно издание за уникален брой към края на 2017 г.
На най-малките са посветени специални шарени страници,
за да се хранят здравословно, вкусно и с блеснали от задоволство очи. Зайчета, бухалчета и апетитни бургерчета ще оживят детската трапеза – за настроение и за просвещение в идеята за домашно приготвената храна.
Освен за комфорта на малките,
списанието ще се погрижи и за доброто настроение на порасналите деца, като им подскаже, как с няколко стъпки може да се гледа оптимистично на света.
Някъде на финала на приятното преживяване BILLA Кулинариум,
читателите ще намерят най-добрата идея, как да спестят над 50 лв. с талоните в броя. Предложенията са както за храни и напитки, така и за много други стоки, свързани с ежедневието.
А в случай, че има такива, на които нито им се пазарува, нито им се готви,
една кратка разходка до Мароко е сигурно, че ще ги разведри
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...