Сезонът на рибата и леките летни кюфтенца

04.07.2018
2
43927

 

Чакано и силно желано, лятото вече ни очарова с дълги дни и топли вечери. Любимецът сред сезоните сякаш минава неусетно и затова трябва бързо да се насладим на всички божествени вкусове, които ни предлага.

 

 

Безспорните фаворити на лятото
са твърде кратко на сцената и не трябва да се губи никакво време в присъствието им на масата. Череши, пъпеш, диня – все някой от тях е фаворит на цялата фамилия. Освен в натуралния им вид, с тях може да експериментирате и да изненадвате.

BILLA Кулинариум ще ви даде идеи,
които със сигурност ще ви допаднат много. Защо пъпешът да не е поднесен в една класическа за Италия комбинация с прошуто, а динята да се превърне в съвършената разхладителна напитка. Черешите съвсем елегантно прилягат на лек десерт – какъв, ще разберете от страниците на списанието.

И тъй като леката храна е с приоритет през топлите месеци,
в летния брой на BILLA Кулинариум са подбрани наистина интересни рецепти, с които да поглезите близки и приятели. Винаги щом се заговори за кюфтенца, повечето хора съвсем естествено се облизват. Затова предложенията ни за този сезон са за леки, изненадващи и безспорно апетитни кюфтенца, разбира се, с прилежащите им сосове.


Можете да избирате между магданозени, с тиквички, спанак, пилешко или извара – вкусни, ароматни и красиво подредени, те ще накарат сетивата ви да тържествуват.

Какво още в броя!
Готвим риба, защото тя е полезна, вкусна и незаслужено зарязана в ъгъла на българското меню. Неслучайно средиземноморската диета се смята за най-здравословната в света – тъй като включва пресни плодове и зеленчуци, маслиново масло и много, много риба и морски дарове. Как да се възползвате максимално от добрите качества на скумрията, пъстървата, треската и лаврака – ще ви разкажем с няколко нетрадиционни, но много апетитни рецепти.

И говорейки толкова много за вкусна храна,
няма как да останем без десерт. Лято е и ни трябва нещо екзотично. Какво по-подходящо от нещо сладичко с кокос и ананас.

Бонбони, сладолед или лека торта – избирате сами. Но което и да приготвите, все ще бъде брилянтно за деня!



Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

27.09.2018
Десерта ми хареса
1.
Изпрати
лично съобщение

06.07.2018
Прекрасни сте! винаги ви гледам с голям интерес и внимание, за да науча и се образовам на изкуството на кулинарията! Продължавайте да сте все така иновативни и експериментиращи нови съчетания на вкусове и форми! :) И бъдете здрави целият екип! :)

109 ДУШИ ОНЛАЙН
Бон Апети коментира рецептата Фокача „Градина“
Dragneva се регистрира в сайта.
Карамел коментира рецептата Фокача „Градина“
Бон Апети коментира рецептата Постни копривени ньоки
Бон Апети коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Бон Апети коментира рецептата Морковена супа
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: