Ще се видим на закуска!

27.05.2016
0
124513

 

 

 

 

 

Най-новата зърнена закуска на Kellogg‘s е посветена на популярната в цял свят филмова продукция Star Wars VII – Силата се пробужда.

Миналата седмица продуктът бе представен от кулинарния тандем – Лора и Стоян.
Датата на официалната премиера за България – Международния ден на детето (1-ви юни) – съвсем не бе избрана случайно, тъй като новата зърнена закуска е предназначена за най-малките, като наред с атрактивния си външен вид и с доказаните си вкусови качества, продуктът привлича и със своята опаковка, която дава възможност на децата за допълнителни забавления, тъй като от нея могат да изрежат популярни филмови герои в различни интересни форми.

Новият продукт Kellogg‘s Star Wars представлява хрупкав царевичен флейкс с шоколадов вкус. Самата зърнена закуска е с приятна хрупкава текстура, не се овлажнява бързо при контакт с течности, благодарение на което запазва за по-дълго време формата си в млякото. Новата зърнена закуска е със завладящ аромат на какао и със забавни и вълнуващи форми на звездички и лунички, които успешно допринасят за междузвездния й имидж.

 

Кампанията се проведе под мотото ЩЕ СЕ ВИДИМ НА ЗАКУСКА и НЕКА СИЛАТА Е С НАС, което е обвързано с вкусовите качества и характеристики на продукта от една страна, както и с партньорството с Walt Disney.

Любопитен факт е, че по време на полета си до луната, Нийл Армстронг е закусвал с Kellogg‘s. А тук, на планетата Земя, компанията Kellogg’s е главен доставчик на английската Кралица Елизабет II.

Очакваме междузвездната закуска на Kellogg‘s да сложи началото на редица други тематични хранителни продукти, свързани с Междузвездни войни, тъй като предстои да излязат още 2 серии от любимата поредица: осма серия през месец декември 2017 година и девета серия през месец май 2019 година.Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: