Тайната на любимите ни традиционни продукти

08.11.2018
0
37109

 

Вярата, грижата и доверието са в основата на ежедневния стремеж да бъдат създавани колбаси и месни деликатеси с безкомпромисно качество, както и любими млечни продукти по традиционни рецептури. А каквито и домашни изкушения да приготвите с тях – винаги може да сте сигурни, че вкусът им ще бъде неповторим!

 

С мляко от български ферми
Повече от 25 години брандът „Димитър Маджаров“ запазва семейните ценности, обвързвайки ги и с качествата на своите продукти. Традиционните млечни продукти се произвеждат единствено от първокачествано свежо краве, овче, козе и биволско мляко, добивано единствено от български ферми Първа категория, покриващи напълно европейските хигиенни изисквания.

Чист и естествен продукт, белите сирена „Димитър Маджаров“
включват в състава си 100% прясно мляко и традиционната българска закваска, съдържаща Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. За да придобият своя умерено солен и приятно изразен млечен вкус, сирената от козе, овче и биволско мляко трябва да преминат период на зреене от минимум 60 дни при специална температура, а сиренето от краве мляко – минимум 45 дни.

Кашкавалите „Димитър Маджаров“
са традиционен български продукт, без заместители и изкуствени съставки, в кашкавалите се влагат 100% козе, овче и биволско мляко.

Кисело мляко „Димитър Маджаров“ е чист естествен продукт,
съдържащ само мляко и традиционна българска закваска от Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Гаранция за стриктно спазваната българска технология на производство е наличието на минимум 55 милиона живи полезни бактерии в 1 грам продукт до 20-ия ден от производството на кисело мляко „Димитър Маджаров“.

Останете в свежа компания не само през лятото с айрян „Димитър Маджаров“.
С леко солен и освежаващ вкус, той съдържа само мляко, българска закваска и калиева сол, която по естествен начин балансира водния баланс в организма. Предимство е и отворът за пиене в капачката, осигуряващ удобство, дори и по време на път.

От подбрано месо с натурални подправки
„Димитър Маджаров“ е първата компания, която преди повече от 10 години въвежда на пазара луканка с диаметър 70 мм. По-големият размер на луканката изисква минимум 60 дни прецизен процес на сушене, през който повърхността й се обвива с грижливо отгледана бяла благородна плесен, придаваща по-богат и плътен вкус.

Емблематичният за марката „Димитър Маджаров“, сух колбас „Бургас“
се произвежда вече повече от 20 години по непроменена рецепта, превърнала се в еталон за потребителите. Произведен по класическа технология от подбрано говеждо и свинско месо с натурални подправки, сух колбас „Бургас“ от „Димитър Маджаров“ не съдържа соеви протеини и глутен.

Ако търсите натурален месен продукт с неповторимия вкус на прясно месо
без добавени соеви протеини, глутен, лактоза, консерванти и други Е-номера – може да го откриете във Вурстчета без Е-номера „Димитър Маджаров“ – приготвени само от ръчно обезкостено свинско месо, овкусено с натурални подправки. Без никакви оцветители, Вурстчетата са с цвета на варено месо, естествено опушено с букови стърготини. Напълнени са в естествена ядивна обвивка и могат да се консумират директно или приятно гриловани до златисто.
 

Pinterest


Коментари (0)



StefkoDan публикува рецептата Тутманик без месене
Петя Петкова публикува рецептата Хляб по шопски
Спасов публикува рецептата Икономични мъфини
Aneli82 се регистрира в сайта.
Емилия коментира рецептата Френски багети
Емилия се регистрира в сайта.
Preslava Gancheva се регистрира в сайта.
MuritoBG коментира рецептата Хляб без месене със семена
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта