Tefal навърши 60 години!

28.04.2016
0
99337

Иновативен дух и непрестанна изследователска дейност, с поглед към бъдещите потребителски нужди са в основата на успеха на легендарната френска марка.

През годините Tefal успява да се утвърди като световен лидер в производството на малки домакински уреди и съдове за готвене, в сферата на иновациите за дома и кухнята и не спира да налага своите позиции и до днес. Този успех се дължи на напрекъснатия стремеж към иновации, с който Tefal вдъхновява хората, внасяйки лекота и удобство в домовете им. Мисията на Tefal се изразява в това, да познава нуждите на своите клиенти и да предлага най-подходящите домакински решения за всеки момент.

История на успеха и на идеите,
които вече 60 години променят живота на всяко домакинство. Иновациите са неразделна част от философията на Tefal още от самото създаване на марката. След патентоването на „тигана с незалепващо покритие“ (през 1954 г.), френският инженер Марк Грегоар създава компанията Tefal, а през 1956 г. отваря първата си фабрика в покрайнините на Париж. Тиганите на Tefal променят ежедневието на милиони домакинства по целия свят и превръщат готвенето в лесно и приятно изживяване. Иновациите, които марката създава и развива, изпреварват нуждите на хората, налагат тенденции и се доказват като преломни за своето време.

Бъдещето започва сега с Tefal!
Съвсем скоро Tefal обещава революционни изненади, като ще представи на своите потребители „свързани” продукти в почти всички категории , които ще могат да се управляват дистанционно от смартфон. Инвестира се също и в разработването на роботизирани уреди, на които да могат да се прехвърлят домашните задължения.

60 години, изпълнени с емоции
В знак на благодарност за доверието на своите клиенти, потребители, приятели и партньори и с желание, да продължи да създава заедно с тях незабравими, споделени спомени, през настоящата, юбилейна за марката година, Tefal подготвя много изненади – атрактивни промоционални оферти, онлайн игри, кулинарни срещи и събития, а с помощта на чаровните водещи Лора и Стоян от предаването „Бон Апети“, всяка вкусна идея бързо се превръща в кулинарен шедьовър.Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: