V-TAC – изборът на шеф готвачите

14.07.2017
0
101531

Освен че прави интериора по-ефектен и придава уют, правилното осветление в кухнята е и ключов фактор за ефекта от готвенето и храненето. За целта специалистите препоръчват така наречената акцентова светлина – същата, каквато се използва и за произведения на изкуството. Докато миете, режете и разбърквате, вие имате нужда от ярка насочена крушка, така че да виждате плота ясно, без върху ръцете ви да пада сянка.Съществуват обаче някои тънкости при избора на кухненски крушки:
Старите модели крушки с нажежаема жичка излъчват топлина, сякаш не е достатъчна горещината от котлоните и фурната, харчат повече ток от всички останали и животът им е кратък.
Луминисцентното осветление е абсурдно решение за което и да е помещение в дома. То е вредно, може да провокира дистрофия на ретината или спазъм на съдовете на главния мозък, както и раздразнение или немотивирано лошо настроение и нарушава съня.
LED осветлението е безспорният лидер в кухнята, благодарение на гарантирано доказаните си предимства – по-голяма издържливост, по-нисък разход на енергия, без създаване на излишна топлина в помещението.


LED крушките на V-TAC – са изборът на шеф готвачите за най-удачно осветление. Продуктите на българската марка са лицензирани в съответствие с всички европейски изисквания и предлагат огромно разнообразие от цветове, форми и свойства – на най-атрактивни цени в бранша.Коментари (0)

Gospodespasitel се регистрира в сайта.
v.nikovva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Студена зелена супа
Бон Апети коментира рецептата Ягодов оцет
Бон Апети коментира рецептата Ягодов трайфъл
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: