“Вкусна есен” с Лора, Стоян и woman.bg

21.09.2020
0
3901

Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и Стоян!

През настоящата седмица отбелязваме есенното равноденствие, денят в който се сбогуваме с лятото и казваме “Здравей” на есента.

Искахме да отпразнуваме по специален начин идването на сезона на тиквите, кестените и шарените листа. Ароматът на домашно приготвени ястия и неповторимата атмосфера, която те създават пък ни върна отново в кухнята.

След големия успех на “Вкусно лято с Лора и Стоян” и позитивната обратна връзка, която получихме от вас, решихме че няма по-добър начин да се насладим на есента от това да продължим и през следващия сезон да ви радваме заедно с любимите ни кулинари. Вече по традиция техните рецепти ще бъдат обединени под името “Вкусна есен”.

Обожаваме достъпният и практичен начин, по който Лора и Стоян представят своите рецепти, а както научихме от вас и вие смятате техните предложения за неизчерпаемо вдъхновение.

Хладните есенни дни и разнообразието от сезонни продукти пък предполагат, че голяма част от нас ще прекарват повече време в кухнята, а ние ви обещаваме рецепти както за начинаещи, така и за напреднали кулинари.

Следете “Вкусна есен” всеки ден, защото приключенията в кухнята са неизчерпаеми, а енергията и лекотата, с която Лора и Стоян ни зареждат са неповторими!Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: