Вкусно състезание

26.02.2016
0
102455

На 16 февруари тази година се проведе първото международно състезание за деца от 6 до 12 години, по ски алпийски дисциплини – гигантски слалом – за купа „ЕКОХОТЕЛ Здравец“.

 

 

 

 

 

Освен професионализъм и богат опит в подготовката на спортни събития от подобен ранг, организаторите показаха креативност и отличен вкус и по отношение на съпътстващата програма.

 

Всички участници и гости на състезанието имаха възможност да опитат от изкусителните палачинки, приготвени на място от Лора и Стоян. Както обикновено двамата водещи на „Бон Апети“ подходиха с огромна доза кулинарен ентусиазъм, като със завидна лекота приготвиха внушително количество ароматни и пухкави палачинки със сладко и шоколад за всички присъстващи.

 

Сладките изкушения, които придадоха незабравим вкус на оспорваната спортна надпревара бяха резултат от доказаните майсторски умения на вечно усмихнатия кулинарен тандем и качествените продукти, предоставени от един от основните спонсори на събитието – БИОСЕТ ООД.

 

Веднага след финалната линия представители на БИОСЕТ ООД раздаваха също така ароматен чай и награди на всички състезатели.

 

Освен да поощрява и подкрепя млади и находчиви хора, повече от 22 години БИОСЕТ ООД е най-големият производител на насипни хранителни продукти. Основната дейност на фирмата е производство, пакетаж и реализация на вътрешния пазар, а също и износ на над 1 000 артикула като: десертни нишестета и натурални кисели за деца, корнфлейкс, мюсли, овесени ядки, диетични храни, мляко и млечни продукти, топли напитки на прах, широка гама артикули за домашното сладкарство, плодов, зелен и черен чай, червен пипер, всички видове подправки и смеси от тях.

 

 Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: