На 16 февруари тази година се проведе първото международно състезание за деца от 6 до 12 години, по ски алпийски дисциплини – гигантски слалом – за купа „ЕКОХОТЕЛ Здравец“.
Освен професионализъм и богат опит в подготовката на спортни събития от подобен ранг, организаторите показаха креативност и отличен вкус и по отношение на съпътстващата програма.
Всички участници и гости на състезанието имаха възможност да опитат от изкусителните палачинки, приготвени на място от Лора и Стоян. Както обикновено двамата водещи на „Бон Апети“ подходиха с огромна доза кулинарен ентусиазъм, като със завидна лекота приготвиха внушително количество ароматни и пухкави палачинки със сладко и шоколад за всички присъстващи.
Сладките изкушения, които придадоха незабравим вкус на оспорваната спортна надпревара бяха резултат от доказаните майсторски умения на вечно усмихнатия кулинарен тандем и качествените продукти, предоставени от един от основните спонсори на събитието – БИОСЕТ ООД.
Веднага след финалната линия представители на БИОСЕТ ООД раздаваха също така ароматен чай и награди на всички състезатели.
Освен да поощрява и подкрепя млади и находчиви хора, повече от 22 години БИОСЕТ ООД е най-големият производител на насипни хранителни продукти. Основната дейност на фирмата е производство, пакетаж и реализация на вътрешния пазар, а също и износ на над 1 000 артикула като: десертни нишестета и натурални кисели за деца, корнфлейкс, мюсли, овесени ядки, диетични храни, мляко и млечни продукти, топли напитки на прах, широка гама артикули за домашното сладкарство, плодов, зелен и черен чай, червен пипер, всички видове подправки и смеси от тях.
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...