„Вкусно вкъщи“ с Лора, Стоян и woman.bg

06.04.2020
2
8296

В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян дават идеи за вкусни ястия - всеки ден на https://woman.bg/vkusno-vkushti-s-lora-i-stoyan/

За голяма част от жените ролята на работещи от вкъщи и готвещи домакини е нещо ново. Но тази ситуация е и рядък шанс. Офисните задължения се движат дигитално, децата учат онлайн, всички сме заедно вкъщи и можем да се наслаждаваме на това. Сякаш никога не сме имали толкова време да сме заедно. И сякаш никога не сме имали толкова голямо желание да готвим, за да радваме семейството си всеки ден. Въпросът е какво?

Тук на помощ идват харизматичните водещи на „Бон Апети“ Лора и Стоян, които твърдо вярват, че добрата храна обединява, сплотява хората и има способността да ги прави по-щастливи, независимо какви са обстоятелствата покрай тях.

Наслаждавайте се на техните идеи всеки ден. Рецептите са подбрани така, че да могат да се приготвят с достъпни продукти, които обикновено всеки има вкъщи, не отнемат много време и всеки да може да се справи с тях. Но в същото време във всяка една от тях има нещо интересно, което не сме се сещали сами да сложим, а дава на ястието съвсем различен, много по-добър вкус.

Всички рецепти са описани подробно и имат видео към тях. Можете да ги следите на https://woman.bg/vkusno-vkushti-s-lora-i-stoyan/

Екипът на woman.bg и Лора и Стоян ви пожелават бон апети!Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: