Вкуснотийки в кутийки

08.06.2017
0
99396

 

ДИАВЕНА е първата частна компания за производство на консервирана риба в България. От създаването си през 1989 година до днес, компанията отстоява фирмените си ценности и принципи. Предлага гарантирано качество и продуктово многообразие, задоволявайки най-изтънчения вкус на клиентите си. Безопасността и качеството на продуктите са от основна важност и поради тази причина, компанията е сертифицирана по IFS.

Вече 28 години ДИАВЕНА
е лидер на местния пазар на рибни консерви, което я прави предпочитан и надежден партньор. Благодарение на това, фирмата има възможността да следи целия път на продукцията си от риболовния кораб – до кошницата на потребителите. Основен приоритет за компанията е задоволяване на потребностите и нуждите на потребителите и затова ДИАВЕНА предлага продукти под собствени марки за българския и чуждия пазар, както и продукти по поръчка с индивидуално брандиране. Продукцията на фирмата е 100% собствено производство, което гарантира нейното качество.

ДИАВЕНА произвежда рибни консерви от различни риби –
скумрия, копърка, риба тон, сардина, херинга и др. Продукцията на компанията се предлага под няколко собствени марки.

Под основната марка „Диавена“ се предлага богат продуктов асортимент от рибни консерви с високо качество и отлични вкусови характеристики, насочени към широк кръг потребители.

 

Продуктите от риба тон се предлагат под марка „Ди Алба“,
която е обвързана с гарантирано качество още преди покупка. Това се дължи на уникалната по рода си консерва с прозрачен капак, благодарение на който потребителите могат да видят продукта, още преди да са отворили консервата.

ДИАВЕНА участва в международния конкурс за качество на храните International Taste & Quality, организиран от iTQi в Брюксел и представи два от своите продукти. Риба тон филе Di Alba в олио е отличена с 2 златни звезди за отличен вкус и качество. Филе скумрия в доматен сос на Диавена също получава 1 златна звезда.

От самото си създаване, продуктите с марка „Ди Неа“
изключително бързо навлизат на българския пазар. Те са популярни сред потребителите с постоянното си качество и ниска цена.

С марката „Бона Деа“
компанията разширява продуктовото си портфолио с лозови и зелеви сарми, както и готвени месни и зеленчукови консерви.

Компанията произвежда и рибни консерви, брандирани за различни търговски вериги (Аро, Файн Фууд, Рива, Аррива, КООП и др.).Коментари (0)

Lora Terziyska-Kiryakova се регистрира в сайта.
Лозинка Иванова се регистрира в сайта.
Lora Terziyska-Kiryakova се регистрира в сайта.
Mihaela Ivanova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: