За бирата в кухнята и царете на плодовете

02.08.2018
0
40859

 

Когато обстановката през август се нажежи в истинския смисъл на думата, значи е дошло време за студена бира. И когато ръката обгърне запотената чаша и кехлибарената течност запрепуска на жадни глътки из тялото, всичко наоколо изглежда не толкова напечено.

 

 

Щом съзнанието се разведри и охлади,
мислите могат да се насочат в кулинарна посока. Как бирата намира приложение, превъплъщавайки се в продукт за готвене – ще разберете от страниците на BILLA Кулинариум. С нея на практика може да приготвите всичко – от апетитни мезета, които да съпровождат пивото до сочен кейк с плодове.

Най-хубавото на лятото е,
че почти не се ограничаваме в избора си на продукти, защото земята е щедра и ни подарява богато разнообразие от вкусове. Но ако искате да сте модерни и да уцелите десетката на най-добрите предложения, заложете на чушки, патладжани, тиквички, домати, праскови... Домашно приготвеният кетчуп ще ви превърне в любимец на децата, а палачинковото руло със зеленчуци – в майстор на лекия летен обяд.

А ако искате всички да се облизват от удоволствие,
финалът на вечерята нека да е десерт от печени праскови, сладолед и ароматен малинов сос.

Като заговорихме за плодове, избираме те да са царственигорските са точно такива. Сладки, сочни, вкусни и неопровержимо полезни. Повече за тях ще прочетете в летния брой на BILLA Кулинариум.

А ако сте пътешественици по душа
и градът отдавна ви е отеснял, стягайте багажа. Какво може да преживеете и да опитате на Хаваите, ще ви разкажем в BILLA Кулинариум. Та кой не мечтае за разходка до рая! Ако пък ви се струва твърде далеч, Варна – перлата на нашето Черноморие – ще ви предложи прекрасни летни преживявания.

Ще се докоснете до люлката на най-старата цивилизация в света, ще изпиете един леден коктейл близо до вълните, ще се разходите из небезизвестната морска градина...  Не щадете енергия, лятото не е безкрайно дълго, насладете му се с всичките си сетива.Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: