Защо не се притоплят ястията с риба?

05.11.2013
0
3932

Причината е, че мускулите на рибата са рехави, месото й съдържа много вода и това е идеална възможност в нея да се развиват всякакви бактерии. Затова когато купувате риба гледайте да е прясна, сгответе я веднага и не я притопляйте. А и освен това ще изсъхне, което ще влоши и вкусовите й качества.

Pinterest


Коментари (0)



188 ДУШИ ОНЛАЙН
Радослава Колева се регистрира в сайта.
Elka Spiridonova коментира рецептата Свинско с кисело зеле
Даниел Банчев коментира рецептата Тарт \"Татен\"
Tedi Guseva се регистрира в сайта.
Дидка коментира рецептата Задушени чеснови хлебчета
Дидка се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Красимира Тонева се регистрира в сайта.
Даниела Райкова се регистрира в сайта.
Кристина коментира рецептата Надупчен кекс
Lora Manova-Dzhekova коментира рецептата Фаршировани яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта