Барбекю ребърца \"Мемфис\"
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.08.2017 Приготвих без лук, чесън и люто ... запържих чушката преди каймата , добавих малко червен пипер ... Само не разбрах този бульон кога се слага и го пропуснах ... Тестото има нужда от сол ; може да се удвои количеството на червения пипер ... Номазах с яйце и отгоре
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2014 отлична рецепта.аз я направих със свинско и също се получи много добре
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2014 С бакпулвер, но е добре да го оставите малко време настрана.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2014 В рецептата е отбелязано, че е нужен бакпулвер за тестото, а по надолу в обяснението \"докато го чакате да втаса\". С мая ли се прави тестото или с бакпулвер?!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...