Агнешки кебапчета

Източник: ели миткова
ТИТЛА: Чирак
Дата: 19.11.2016
Агнешки кебапчета
 
Необходими продукти:
1,3 кг смляно агнешко месо
20 г сол
5 г смлян черен пипер
1 г бахар



Начин на приготвяне:
1
Каймата се омесва със солта, пипера и бахара и се оставя да престои около шест часа.
2
С мокра ръка се оформят кебапчета.
3
Агнешките кебапчета се пекат на грил, скара или на жар.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


152 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: