Пиле с гъби и целина на фурна
Лора и Стоян
20. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2020 Месото стана вкусно, но ябълките поеха от бирата и нагарчаха.
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
03.03.2019 Приятно съчетание между различни вкусове и аромати.
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
11.09.2016 Уникално вкусни !!!
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2016 Страхотна рецепта, винаги си облизваме чиниите като я приготвям...:)
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
13.02.2015 Страшно апетитно се получи... Много ми допадна комбинацията от почти карамелизиран лук в масло, ябълки и мащерка. Много,много ароматно и вкусно. Смятам да я ползвам като гарнитура и към други меса, но без бирата. Така мащерката се усеща по-силно и завладява сетивата.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...