Бисквитена торта

Източник: Бон Апети
Дата: 05.07.2008
Бисквитена торта
 
Необходими продукти:
2 пакетчета обикновени бисквити
1 л прясно мляко
2 пакетчета плодово нишесте (2 различни цвята – ванилия и ягод


Начин на приготвяне:
1
Бисквитена торта
В отделни тенджерки се загрява по 500 мл мляко и двата вида нишесте се приготвят, както е указано на опаковките. Ако е необходимо, се подслаждат със захар на вкус.
2
Бисквитена торта 2
Докато изстива нишестето, бисквитите се нареждат на дъното на правоъгълна тава, йенска тенджерка или съд за сладкиши.
3
Бисквитена торта 3
Реди се един ред от бисквитите, отгоре се намазва с част от единия крем, после – втори ред бисквити, който се намазва с част от другия крем.
4
Бисквитена торта 4
Тортата трябва да бъде поне на три реда, като отгоре също е намазана с крем. След като се охлади около 20 минути, е готова за консумация.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

28.04.2020
Това любимия десерт у дома!
2.
Изпрати
лично съобщение

07.05.2015
Използвам пудинг вместо нишесте
1.
Изпрати
лично съобщение

16.04.2015
Любим десерт у дома! Аз топя бисквитите в прясно мляко преди да ги наредя.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


107 ДУШИ ОНЛАЙН
Белчева се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Ципура в пергамент
raq01 се регистрира в сайта.
Kristin Genkova се регистрира в сайта.
swenstyle коментира рецептата Домашен тарама хайвер
swenstyle се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: