Бисквитена торта
Лора и Стоян
![]() |
200 г брашно 1 ч. л. канела 20 мл сметана 500 г захар 460 г зелени ябълки (твърди) кората от 1 лимон 45 г пудра захар 1 ванилия 50 г заквасена сметана 125 г „Маскарпоне” 30 г пудра захар 50 г твърдо краве масло 65 г пюре от кестени 150 мл сметана 1 жълтък 1 яйце 150 г меко краве масло 125 г пудра захар 35 г меко краве масло |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...