Черен дроб с лук

Дата: 22.06.2018
Източник: Ваня
ТИТЛА: Чирак
Черен дроб с лукЧерен дроб с лукЧерен дроб с лукЧерен дроб с лук
 
Необходими продукти:
1 кг черен дроб (свински или телешки)
2 1/2 глави лук
брашно за овалване
олио за пържене
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Дробът се почиства и се измива. Нарязва се на тънки филийки.
2
Лукът се почиства и се нарязва на лунички.
3
На котлона се загрява тефлонов тиган с олио. Огънят трябва да е средно силен.
4
Парчетата дроб се овалват в брашно и се пържат от всяка страна по около 1 минута. Изваждат се в чиния и се посоляват, докато са топли.
5
В същия тиган се долива още малко олио и се слага лукът. Запържва се до златисто и се изсипва върху дроба.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мони Славчева се регистрира в сайта.
Антония Ангелова се регистрира в сайта.
Simona Trencheva се регистрира в сайта.
Иванка Георгиева се регистрира в сайта.
'Бахте Нур се регистрира в сайта.
Гюрина се регистрира в сайта.
Живка Станева се регистрира в сайта.
Guilherme Augusto Maia се регистрира в сайта.
Ани Паспалева се регистрира в сайта.
Марина Витанова коментира рецептата Пай с круши
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта